968

Søvnproblemer børn over 12 år

Søvnproblemer hos teenagere

Teenagere har brug for mere søvn end voksne. Fra 12 år og opefter kan børn og unge bruge de samme mentaltræningsteknikker som voksne. Og de virker.

Mange teenagere får rent faktisk for lidt søvn. Typisk skal en teenager på 13 år have ca. 9 timers søvn i døgnet. "Sov Godt" består af tale i form af afspænding og specialkomponeret baggrundsmusik, der er konstrueret til at få hjernen til at skifte til nattens bølgelængde.

Skyldes søvnproblemerne angst er "Modig og tryg" det bedste valg. En positiv sideeffekt er at jævnligt brug medfører afstresning generelt.
 
Teenager der sover
 
Bestil knap
 

En hel families liv forvandlet af en CD

Her er et eksempel på opringning fra en mor til en dreng på 12 år: Hun fortalte at hendes søn havde brugt "Sov Godt" i 4 måneder. Allerede efter et par dage havde det totalt forvandlet hans og familiens trivsel. Hun ringede fordi hun ville høre, om der også fandtes produkter til at styrke hans selvværd, nu når det første var gået så godt. Teenagere kan styrke selvværdet med: Glæde - Energi - Selvværd.
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

Mere end 35 års erfaring

Carsten Sommerskov, der har skabt disse CD'er/downloads/apps, er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter, underviser og mentaltræner. Han har proffesionelt beskæftiget med alternativer til sovemedicin i mere end 35 år. Disse produkter var de første af sin art i Danmark og er gennem alle disse år blevet forbedret og finjusteret til den mindste detalje.

Da Carsten blev singleforælder til sin dengang 5 årige søn, kom interessen for børns søvnproblemer. Han blev grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der på en gang får børn til at falde i søvn, sove igennem og samtidig styrker deres selvværd og selvtillid. Carsten Sommerskovs teknikker er nu udbredt over hele verden
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Kundeanmeldelser

Tusind tak for den hjælp du gav mig, da jeg ringede og havde brug for vejledning til hvilke produkt jeg skulle købe.
Jeg fortalte, at jeg har en søn på 12 år, som muligvis lider af en depression, og han har svært ved at sove. Da jeg ringede til dig, havde han ikke kunne sove i 4 dage og jeg var ved at blive desperat. Når han ikke kan sove, bliver han endnu mere nedtrykt, for han kan ikke passe sin skole og har ingen energi. Du foreslog at jeg købte din cd "Sov godt", da den også virker afstressende.

Jeg var spændt på om min søn ville høre den, og om den virkede. Heldigvis kom "Sov godt" allerede dagen efter at jeg havde bestilt den. Min søn var helt med på at høre den, han trængte til, at kunne falde i søvn og sove en hel nat. Det er nu ca 1 mdr siden og min søn sover meget bedre om natten. Den første uge hørte han "Sov godt" hver aften, og han hørte ca halvdelen før han faldt i søvn. Der kun har været 1 nat, hvor han er vågnede op igen, men han faldt hurtig i søvn igen. Nu står cd-afspilleren altid klar til sengetid, men der går længere og længere imellem at vi spiller den. Min søn siger selv til de aftener han kan mærke det er svært, og så tænder vi "sov godt". Han er blevet mere glad og kan bedre overskue at være sammen med andre mennesker.

Jeg vil helt sikker anbefale dig til andre der har brug for hjælp, ikke kun til at sove. Jeg har været til 2 af dine foredrag og har igennem mange år anbefalet dine metoder til andre.
Med venlig hilsen
Mia
 
Løs søvnproblemer

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Indre Ro coveret

  Indre Ro og Velvære Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....
  Ny kraftigt udvidet udgave

 2. Sov Godt. coveret

  Sov Godt Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovepiller, når afspænding er bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

 3. Indre ro og god søvn coveret

  Sov Godt - Rabatpakke 3 Cd'er/downloads

  554,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Slut med søvnbesvær, søvnløshed, og andre søvnproblemer helt uden sovepiller. Forkæl dig selv. Her er svaret på dine drømme: Køb to af disse cd'er med rabat og få den tredje med gratis.

per side