Bedst på banen. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Bedst på banen. 3 CD'er/downloads plus en bog (9-13 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

328,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Downloads + e-bog (fragtfri)   328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

NYHED! - Introduktionsrabat.

Tre CD'er/downloads inklusive bog. Mentaltræning ved sengetid lokker de fodbold interesserede drenge og piger i seng til tiden og får dem til at sove trygt hele natten. Læs mere ...

Mentaltræning til fodbold 9 - 13 år

Hvorfor kan mentaltræning bruges som sovemiddel

Bedst på banen består ef 3 CD'er/downloads/apps* og en bog* er skabt til fodbold, men som en væsentlig del af træningen skal dit barn lære afspænding og visualisering af fodboldkampene og det foregår i sengen om aftenen ved sengetid. Du kan altså "lokke" dit barn til at gå i seng til tiden og det er helt reelt, for en udhvilet krop er en forudsætning for at blive en af de bedste på banen!

I øvrigt: At være blandt de bedste kræver mere end blot en god fysik og fysisk træning. Mentaltræning bruges af alle i eliteidrætten, men hvorfor ikke starte tidligt? Hvordan bygger man fysiske muskler? Træning, træning, og atter træning. Gæt engang hvordan man bygger psykiske muskler.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Dette produkt er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn, hvis dit barn skal have succes med sit spil. Som en meget positiv sideeffekt får du tilmed et barn, der stråler af glæde, balance og overskud. Fodbold er en holdsport, så derfor trænes også venskab, positivitet og social adfærd. Sig tilmed farvel til problemer ved sengetid, fordi søvnen er vigtig, og der er mentaltræningsøvelser til brug ved sengetid.
 

Indhold

Fodboldtræning: 1 bog på 54 sider plus 3 CD'er eller tilsvarende downloads. Køber du CD'er, følger bogen med i et trykt eksemplar, mens den følger med som e-bog (pdf fil), hvis du køber downloads.
På basis af mere end 35 års erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt "Bedst på banen". De tre CD’er/downloads i denne sampakning indeholder i alt ca. 2 timer og 40 minutters selvværds- og selvtillidstræning. Den ene CD indeholder selvværd- og selvtillidstræning, og de to andre CD'er indeholder mentaltræning i selve det at være på banen. Den ene af de to mentaltrænings CD'er er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
På den anden er træningen blevet til tre alternativer til godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder dit barn/den unge direkte ind i drømmeland. Oplev dit barn/den unge glæde sig til at skulle i seng om aftenen.
Bogen er skrevet så barnet/den unge selv kan læse den, dog er der taget 3 mentaltræningsøvelser med i bogen, som trænere også kan bruge.
 
Titler og tider:
Vejledning 3:08
Intro 9:12
Mentaltræning 3:40
Jeg er forkert 12:58
De andre er forkerte 4:57
Positivitet 3:05
Følelser skal udleves 2:34
Træn din hjerne 5:05
Træning med bolden 3:16
Træn venskaber 4:56
Fans 1:30
Sæt dig selv op til kamp (dag) 13:08
Sæt dig selv op til kamp (aften) 17:32
Ungdomslandsholdet (dag) 13:29
Ungdomslandsholdet (aften) 18:01
Landsholdet (dag) 18:30
Landsholdet (aften) 20:24
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
*Bogen følger med som e-bog, hvis du køber downloads og som trykt bog, hvis du køber CD'er.