Du er god nok. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

De Frække Trolde - Frækkere end tilladt Bog/CD/download (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

128,00 kr

Pris som konfigureret: 128,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 128,00 kr

"Historier der virker" løser børns søvnproblemer og opbygger selvværdet. Børn får her en god hjælp til at dække deres søvnbehov. Dit barn vil opfatte det som gode historier men ...

Du er god nok

Løs børns søvnproblemer her

Du kan få dit barn til at falde roligt og trygt i søvn og samtidig styrke sit selvværd og selvtillid. "Du er god nok" er for alle børn fra 3 til 7 år. CD'en/downloadet/app* indeholder blid tale og baggrundsmusik. (Gratis bog medfølger**). Dit barn opfordres til at lukke øjnene og derefter indledes med en kort afspænding efterfulgt af det, som dit barn oplever som en rigtig dejlig historie. Dit barn er hovedpersonen i historien og dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historien.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Historierne er tilpasset dit barns alder og er nogle søde små historier.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

CD'en/downloadet/app'en indeholder en historie til  brug om dagen brug den f. eks. om morgenen eller i løbet af dagen: Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.
Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt daghistorien på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
Den anden historie er en godnathistorie, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland. Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
I forhold til de andre CD'er/downloads er der altså kun en dag og kun en godnathistorie. Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Du er god nok. Cd

Planeten 15:31 (Daghistorie)
Småfolket 15:00 (Godnathistorie)
 
P.S. Det sker ofte at børn beder om at komme i seng for at lægge sig til at sove nede hos småfolket.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.