Du er den bedste. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

688,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 418,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

NYHED!

Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirker stædighed og negativitet. Lærer dit barn at styre vrede og få dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye dejlige historier ...

Du er elsket

Selvværd, selvtillid og sovehjælp til dit barn
 
Ekstra virkninger:
 
Modvirker stædighed
Fremmer samarbejdsvilje
Accept af egne og andres fejl
 

Super nyhed

"Du er elsket" er fire CD'er/downloads/apps* plus en bog/e-bog**. Der findes i forvejen flere historier om nuslingerne, og det er de mest populære historier til denne aldersgruppe. Derfor er det en fornøjelse at tilbyde denne nye serie af historier, der alle handler om nuslingerne. Dit barn er historiernes hovedperson, som hele tiden bliver rost af historiernes andre personer. Som noget nyt er der en illustration til hver historie, og samtidig er det igen lykkedes at tilføje ekstra virkninger, så historierne ud over selvværd og sovehjælp også modvirker det at være på tværs og ville have sin vilje, får dit barn til at acceptere egne og andres fejl og lærer dit barn at tackle vrede.

To gange fire historier, der virker. ”Historier, der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse.

I engelsk timerne hed det “I am, you are, he/she/it is”. Disse historier gør det samme - blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv.
 
Nusling
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen eller om morgenen.

Undgå stressede morgener: væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden. Ro på bagsædet af bilen eller beskæftigelse i flyveren - mulighederne er mange.

Ulvetimen - kl. ca. 17 til 18 om eftermiddagen - kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 
Benyt dig af det super gode introduktionstilbud.

Indhold

Historierne udspiller sig i nuslingetræet, hvor dit barn hjælper nuslingerne med at løse nogle simple problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle historierne, og dit barn bliver hele tiden rost som en del af handlingen.
 
1 trykt indbundet bog på 148 sider plus 4 Cd'er, eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil): 
 
Titler og længde:
 
1. Ja-dagen (Daghistorie)   (19:06)
2. Ja-dagen (Godnathistorie)   (24:42)
3. Halløjdipytline er vred (Daghistorie)   (15:21)
4. Halløjdipytline er vred (Godnathistorie)   (20:46)
5. Brokkeligbrok (Daghistorie)   (19:22)
6. Brokkeligbrok (Godnathistorie)   (24:43)
7. Fødselsdagen (Daghistorie)   (22:53)
8. Fødselsdagen (Godnathistorie)   (28:12)
 
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn. Der er en trykfejl i farverne på forsiden, og derfor sælges bogen til kun 30 kr. ekstra.
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.