Du er fantastisk. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er fantastisk. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

648,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 388,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Send dit barn trygt og godt til drømmeland og forebyg samtidig mobning, stop jalousi, skab glæde og trivsel. I et Harry Potter lignende troldmands univers på planeten Saturn er dit barn hovedpersonen i disse rigtig spændende historier.

Du er fantastisk

Ud over at sende dit barn til drømmeland lærer dit barn:

at skabe glæde
at undgå jalousi
at styrke sit mod
at modstå mobning
at falde glad i søvn til tiden

Ikke flere sengetidsproblemer

"Du er fantastisk" er fire CD'er/downloads/apps* plus en gratis bog*. ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: Gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he, she, it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv. Dit barn er hovedpersonen i historierne og dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historierne, derfor er det meget lettere at få dit barn til at gå i seng om aftenen...
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.

Dit barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måde hver gang, dit barn lytter til historierne. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier, hvor afspændingen og den blide baggrundsmusik kombineret med Carsten Sommerskovs rolige stemme følger dit barn trygt og sikkert hele vejen til drømmeland.
Historierne udspiller sig i et troldoms univers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Vishnu har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer.
 

Indhold

1 trykt bog på 120 sider plus 4 CD'er eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil):
 
1. Troldmanden 23:17 (daghistorie)
2. Dragerne 30:45 (daghistorie)
3. Vishnus Datter 25:22 (daghistorie)
4. Krystalkuglen 23:15 (daghistorie)
5. Troldmanden 27:24 (godnathistorie)
6. Dragerne 33:37 (godnathistorie)
7. Vishnus Datter 29:28 (godnathistorie)
8. Krystalkuglen 26:37 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (De egner sig ikke til selvlæsning)
 
P.S. Det er vores suverent bedste produkt til denne aldersgruppe til dato.
 

Bog eller e-bog

OBS! Vi fik sendt kladden til trykning ved en fejl, så der er en del slå, stavefejl og opsætningsfejl i den trykte bog. Derfor følger bogen helt gratis med.
Historierne er alle beregnet til oplæsning.
1 trykt bog på 120 sider plus 4 CD'er eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil). Bogen følger med som e-bog (pdf. fil), hvis du køber downloads og som trykt bog, hvis du køber CD'er. Der er ingen slå, tryk eller stavefejl i e-bogen.
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.