Du er helt perfekt. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er helt perfekt. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Oplev sengetid helt uden bøvl. Glade børn går glad i seng med denne dobbelt CD. Og de vågner glade, friske og samarbejdsvillige om morgenen.

Glade børn går glade i seng

"Du er helt perfekt" er en dobbelt CD/download/app*. (Gratis bog medfølger**). Når dit barn falder i søvn til "Du er helt perfekt" og starter turen ind i drømmeland er det sætninger som: "Ih hvor der du klog", "Du er en rigtig god ven", "Der er mange der kan lide dig", "Du er bare den bedste" og lignende sætninger som passerer direkte ind i dit barns underbevidsthed. Hvilket barn ville ikke elske det?
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskovbeskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
Hvis der hver aften blev hvisket ros i dit øre, ville du så få lyst til at gå i seng bare for at høre rosen? Hvordan ville du selv reagere, hvis du hver dag blev mødt med masser af ros? Børn forveksler historier og virkelighed i langt højere grad end voksne. Når ros gentages igen og igen så ender det med at blive til selvværd og selvtillid, der skaber en god ballast for resten af livet.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

Dobbelt CD'en/downloadet/app'en indeholder de samme to historier, men i hver sin version. De to historier findes i to forskellige versioner.
Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen: Start f.eks. weekend morgenen med at lade barnet blive liggende i sengen mens det lytter til en af daghistorierne. Du vil opdage at resultatet er forbløffende. Sådan skaber du glæde for hele familien fra weekendens start.

"Du er helt rigtig" er også guld værd når dit barn kommer træt hjem fra skole eller SFO'en. Gør eftermiddagen til en hyggestund.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid og tilmed står dit barn frisk op om morgenen. Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

 
Du er helt perfekt
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:
1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.