Du er helt rigtig. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er helt rigtig. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

En supergave til sengetid for alle drenge og piger: Mere selvværd og selvtillid til dit barn, mens dit barn sover.

Hvornår er det sengetid?

Anderledes godnathistorier

"Du er helt rigtig" er en dobbelt CD/download/app*(Gratis bog medfølger**). "Du er helt rigtig" indeholder "historier der virker". Den er skabt specielt til børn fra 8 til 12 år, men mange børn på 13 år holder også af den. Den er lidt for avanceret for de fleste på 7 år.
Få dit barn til at spørge: "Hvornår er det sengetid?"
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskovbeskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. En supergave til sengetid for alle drenge og piger: Mere selvværd og selvtillid til dit barn, mens barnet sover.

Lad dit barn bede om at komme i seng om aftenen: Lad underbevidstheden gøre arbejdet hele natten og få nogle gode morgener. Giv dig selv den glæde, det er at vide, at du gør noget rigtig godt for dit barn.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

Dobbelt CD'en/downloadet/app'en indeholder de samme to historier, men i hver sin version. De to historier findes i to forskellige versioner.
Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen: Start f.eks. weekend morgenen med at lade barnet blive liggende i sengen mens det lytter til en af daghistorierne. Du vil opdage at resultatet er forbløffende. Sådan skaber du glæde for hele familien fra weekendens start.

"Du er helt rigtig" er også guld værd når dit barn kommer træt hjem fra skole eller SFO'en. Gør eftermiddagen til en hyggestund.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid. Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

 
Du er helt rigtig
Hav en glad dag historier:
1. Vejledning 1:42
2. Myriadefolket 31:37
3. Templet 28:20
Godnathistorier:
1. Myriadefolket 32:44
2. Templet 32:15
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.