Du er noget helt specielt. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Slut med søvnproblemer. Lad dit barn vågne frisk næste morgen med ekstra trivsel og glæde.

Du er noget helt speciel

Jeg vil gerne i seng nu!

Kunne du tænke dig at høre denne besked fra dit barn om aftenen? Med "Du er noget helt specielt" har du en pæn chance for at opleve dette hver dag.
"Du er noget helt specielt" giver dit barn lyst til at komme i seng om aftenen. Den får barnet til at geare ned og den styrker selvværdet og selvtilliden.

"Du er noget helt specielt" er en CD/download/app*. (Gratis bog medfølger**). Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket. "Du er noget helt specielt" er først og fremmest for helt almindelige børn uanset om barnet har lavt selvværd eller ej. Trænger dit barn til at falde til ro eller vil du gøre soveritualet til en meget positiv oplevelse, så er dette en god idé.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Historierne er tilpasset dit barns alder og er nogle søde små historier. Lad Carsten Sommerskovs rolige stemme og den blide stemme følge dit barn hele vejen ind i drømmeland.

Sådan bruges ”historier der virker”

CD'en/downloadet indeholder en historie til  brug om dagen  brug den f. eks. om morgenen eller i løbet af dagen: Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.
Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt daghistorien på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
Den anden historie er en godnathistorie, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland. Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
I forhold til de andre CD'er/downloads er der altså kun en dag og kun en godnathistorie. Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

"Du
Nuslingerne 17:04 (daghistorie)
Dyrebørn 14:54 (godnathistorie)
 
P.S. Børn med et højt selvværd trives bedre og klarer sig bedre i børnehaven og i skolen.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.