Du er noget særligt . coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er noget særligt - dobbelt CD/download plus bog (8 - 12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Til børn der ikke kan eller ikke vil falde i søvn er "Du er noget særligt" en rigtig god løsning. God nat og sov godt. Fred og ro når dit barn skal i seng.

Du er noget særligt

Løs dit barns søvnproblemer

"Du er noget særligt" er en dobbelt CD/download/app*. (Gratis bog medfølger**). Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. Hvis du på en gang vil have et barn der går glad i seng til tiden om aftenen og vågner glad og udhvilet op næste morgen så er løsningen her. Farvel til dårlige morgener med for meget skæld ud. Farvel til dårlige godnat situationer. Velkommen til glæde og harmoni.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Den ekspertviden der ligger bag disse "historier" er ikke lige til at komme uden om. Og det bedste: Dit barn vil elske det. Slut med sengetidsproblemer når først dit barn er blevet fanget af at være hovedpersonen i "Havkongen". At blive rost igen og igen styrker selvværdet og selvtilliden og det er lige det der sker her. Dronningernes råd giver foruden ekstra selvtillid også dit barn ekstra social kompetence. Alle børn elsker at få ros. Børn forveksler historie og virkelighed i en grad, der virkelig får underbevidstheden til at arbejde med selvværdet.
 
Hvis der hver aften blev hvisket ros i dit øre, ville du så få lyst til at gå i seng bare for at høre rosen? Hvordan ville du selv reagere, hvis du hver dag blev mødt med masser af ros? Børn forveksler historier og virkelighed i langt højere grad end voksne. Når ros gentages igen og igen så ender det med at blive til selvværd og selvtillid, der skaber en god ballast for resten af livet.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

Dobbelt CD'en/downloadet/app'en indeholder de samme to historier, men i hver sin version. De to historier findes i to forskellige versioner.
Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen: Start f.eks. weekend morgenen med at lade barnet blive liggende i sengen mens det lytter til en af daghistorierne. Du vil opdage at resultatet er forbløffende. Sådan skaber du glæde for hele familien fra weekendens start.

"Du er noget særligt" er også guld værd, når dit barn kommer træt hjem fra skole eller SFO'en. Gør eftermiddagen til en hyggestund.
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid og tilmed står dit barn frisk op om morgenen. Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold:

 
"Du er noget særligt" - CD eller download
Hav en glad dag historier:
Dronningerne råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningerne råd 22:48
Havkongen 21:55
 
PS. Selvværd og selvtillid i barndommen skaber glæde resten af livet.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.