Godnat og sov godt. Rabatpakke: 2 Dobbelte CD'er/downloads (8-12 år) plus gratis bøger

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Godnat og sov godt. Rabatpakke: 2 Dobbelte CD'er/downloads (8-12 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Mange børn får ikke dækket deres søvnbehov. Løs problemet her. Forkæl hele familien med historier der virker. Du drømmer ikke om, hvor godt de virker.

Godnat og sov godt

Får dit barn dækket sit søvnbehov?

Børn på 8 år skal ca. 11 timer og børn på 12 år ca 9 timer om natten. Køb rabatpakken "Godnat og sov godt" og sig farvel til bøvl og ballade ved sengetid. Rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er/downloads/apps*. (Gratis bøger medfølger**). Sig farvel til morgener med trætte børn, der burde have sovet længere. Sig farvel til børn der er uoplagte i skolen. Denne pakke er specielt designet til børn fra ca. 8 til 12 år.
 
Der er ikke for meget plads til lidt privatliv for voksne i børnefamilier. Derfor er det vigtigt at aftenerne opleves positive, og at der bliver et par timer til dig som forælder til at slappe af og lade op. Børn der går i seng til tiden og står glade og udhvilede op er derfor et plus for enhver familie. Så giv dig selv og dit barn en gave med denne rabatpakke, som skaber glæde i hele familien.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.

Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en positiv ekstra virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket.
Historierne har indbygede opgaver som skal løses på en forskellig måde hver gang barnet hører dem. Derfor elsker de lidt større børn også at høre den samme historie igen og igen. Dermed indkodes positive budskaber inderbevidstheden. Budskaber som: "Du kan". "Du er noget ganske specielt". "Du er noget særligt". "Du er elsket". "Du klarer dig fint i skolen". "Vennerne kan li' dig", "Du er ønsket" m.m
 

Sådan bruges "historier, der virker"

De to dobbet CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i hver sin version. Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme. Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".

Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 

Indhold

 
"Du er noget særligt" - CD eller download
"Du kan" - CD eller download
Hav en glad dag historier:
Dronningerne råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningerne råd 22:48
Havkongen 21:55
Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.