Du er super sød. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er super sød. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Få dit barn til at bede om at komme i seng. Slut med søvnproblemer. Lad dit barn vågne frisk næste morgen med ekstra trivsel og glæde.

Få dit barn til at bede om at komme i seng

Jeg vil gerne i seng nu!

Kunne du tænke dig at høre denne besked fra dit barn om aftenen?
Med "Du er super sød" har du en pæn chance for at opleve dette hver dag. Ligesom de andre CD'er/downloads har "Du er super sød" flere virkninger: Den giver dit barn lyst til at komme i seng om aftenen. Den får barnet til at geare ned og den styrker selvværdet og selvtilliden. "Du er super sød" er en dobbelt CD/download/app*

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskovbeskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Historierne er tilpasset dit barns alder og er nogle søde små historier der får dit barn til at falde roligt i søvn.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

Dobbelt CD'en/downloadet/app'en indeholder de samme to historier, men i hver sin version. De to historier findes i to forskellige versioner.
Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen: Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden eller brug den i ulvetimen til at skabe ro. Gør eftermiddagen til en hyggestund.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid. Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Du er super sød mp3
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.