Glade børn rabatpakke. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Glade børn sover godt rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

"Glade børn sover godt" rabatpakken sender dine børn til drømmeland med et smil om munden.

God nat og sov godt

I seng med et smil

"Glade børn sover godt" rabatpakken består af to dobbelte CD'er/downloads/apps*(Gratis bøger medfølger**)"Glade børn sover godt" rabatpakken indeholder "historier der virker". Send dine børn til drømmeland med et smil om munden.

Mindre af:
Konflikter, sårbarhed, angst, aggression, søskende jalousi, stressede morgener, sengetids problemer, hyperaktivitet, mobning, manglende mod, negativitet, generthed, manglende koncentration .....

Mere af:
Selvværd, selvtillid, mod, koncentration, trivsel i skolen, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel .....
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Sådan bruges "historier der virker"

Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. En til brug om dagen og en som slutter med at dine børn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 
Du er super sød
Du er helt rigtig
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05
Hav en glad dag historier:
1. Vejledning 1:42
2. Myriadefolket 31:37
3. Templet 28:20

Godnathistorier:
1. Myriadefolket 32:44
2. Templet 32:15
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.