Glad i skolen. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Glæde og succes i skolen (7-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

328,00 kr

Download:

248,00 kr

CD: 288,00 kr

Pris som konfigureret: 248,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 248,00 kr

Til børn der ikke kan eller ikke vil falde i søvn er "Du er noget særligt" en rigtig god løsning. God nat og sov godt. Fred og ro når dit barn skal i seng.

Vil eller kan dit barn ikke falde i søvn?

"Du er noget særligt" har samme virkning som "Du ka'" og er ligeledes for børn fra 8 til 12 år. Hvis du på en gang vil have et barn der går glad i seng til tiden om aftenen og vågner glad og udhvilet op næste morgen så er løsningen her. Farvel til dårlige morgener med for meget skæld ud. Farvel til dårlige puttesituationer. Velkommen til glæde og harmoni. Dette er hvad vi har fået bekræftet af mails fra glade forældre i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og USA. Carsten Sommerskov har skabt denne Cd ud fra mere end 25 års erfaring med fantasirejser til børn. Barnet oplever at det hører historier, men det er fantasirejser, visualisering, mentaltræning (kært barn har mange navne).

Børnepsykologen Marie Elbinger Gamstrup har kaldt denne Cd for mindfulness for børn. Den får dit barn til at slappe af, geare ned og falde til ro. Den gentagne værdsættelse, som dit barn udsættes for som hovedpersonen i fantasirejsen, virker i længden som en metode til at styrke barnets selvsikkerhed og selvværd samtid med, at der giver barnet mod.

Kan selvværd og selvsikkerhed læres?    
Det kan ligesom så meget andet trænes. Og hvordan træner man så? Man gentager, og gentager og gentager til det til sidst er blevet automatisk. Sådan har vi alle fra starten lært først at spise med ske, så med kniv og gaffel, så at gå, senere at kigge til begge sider før man går over en vej og så videre.

Disse historier som i øvrigt både kan høres om dagen og om aftenen er opbygget på samme måde. Historiens omdrejningspunkt er dit barn som selv er hovedpersonen og hovedpersonen bliver igen og igen og igen rost. Resultat: Dit barn elsker at høre Cd'en. Dit barn går frivilligt i seng. Dit barn falder trygt i søvn. Dit barn styrker selvværd, selvsikkerhed, livsglæde m.m. hver eneste nat og tager det med ud i dagligdagen.

Cd'en indeholder to "historier". En i dagudgave til at høre om dagen og en i sove udgave til der bruges som godnathistorie og hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.

PS. Pas på ikke at lytte med - du kunne let falde i søvn selv.

Aldersgruppe  Titel
Numre og tider
 8 til 12 år  Du er noget særligt Cd

Hav en glad dag historie:
1. Dronningerne råd 21:15

Godnathistorie:
2. Havkongen
21:5