Du er den bedste. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Jul i Nuslingetræet CD eller download plus bog - Daghistorier (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

698,00 kr

Download:

398,00 kr

CD: 498,00 kr

Pris som konfigureret: 398,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 398,00 kr

Få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. Styrk samtidigt selvværd og selvtillid. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

Så glæder dit barn sig til sengetid

Fald i søvn til tiden
Rolige puttesitutioner
Sov igennem i egen seng hele natten

I seng med et smil

Næste morgen frisk og udhvilet efter at have sovet igennem hele natten i sin egen seng. Det er tilbagemeldingerne på disse dejlige "historier der virker". "Du er den bedste" er fire CD'er/downloads/apps* plus bog*. Der findes i forvejen en historie om nuslingerne og det er den mest populære historie til denne aldersgruppe. Derfor er det en fornøjelse at tilbyde denne serie af historier der alle handler om nuslingerne. Dit barn er hovedpersonen i historierne og dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historierne.
To gange fire historier der virker. ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Ud over at få dit barn til at falde i søvn opbygger disse historier også dit barns selvværd og selvtillid på samme måde som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: Gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he, she, it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv.
Nusling
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen eller om morgenen.
Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden. Ro på bagsædet af bilen eller beskæftigelse i flyveren - mulighederne er mange.

Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 

Indhold

Historierne udspiller sig i nuslingetræet, hvor dit barn hjælper nuslingerne med at løse nogle simple problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle historierne og dit barn bliver hele tiden rost som en del af historierne.
 
1 trykt bog på 88 sider plus 4 Cd'er eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil): 
 
1. Uglen 20:25 (daghistorie)
2. Bondegården18:27 (daghistorie)
3. Branden 16:29 (daghistorie)
4. Kokken 15:11 (daghistorie)
5. Uglen 23:17 (godnathistorie)
6. bondegården 20:50 (godnathistorie)
7. Branden 20:49 (godnathistorie)
8. Kokken 20:00 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn.
 
P.S. Carsten Sommerskov: "Dette er det suverænt bedste produkt til denne aldersgruppe".
Benyt dig af det super gode tilbud.

 

Bog eller e-bog

*Bogen følger med som e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den indeholder de samme to historier, men i to forskellige versioner. Således at begge historier findes som historier, du kan læse for dit barn om dagen og som du kan bruge som godnathistorier. Bogen er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.