Selvværd og glæde. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Sov godt. Rabatpakke 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Dine børn oplever det som historier, som de vil elske at høre. Til slut tales børnene i søvn, samtidig med at den blide baggrundsmusik toner ud. Ekstra selvværd og selvtillid mens de sover er noget af det bedste, du kan gøre for dine børn.

Sov godt rabatpakke

I seng til tiden med et smil om munden

"Sov godt" rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er/downloads/apps*. (Gratis bøger medfølger**). Oplev at dine børn falder i søvn med et smil om munden, mens Carsten sommerskovs blide stemme hvisker dem ind i drømmeland.
Dit barn opfatter det som rigtig gode historier, men det er i virkeligheden "historier der virker".
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.

Som en meget positiv sideeffekt får du tilmed nogle børn der stråler af glæde, balance og overskud. Sig farvel til stress om morgenen og problemer ved sengetid. Til dig der vil give dine børn det vigtigste fundament for en god barndom og opvækst.
 
Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. En til brug om dagen og en som slutter med at dine børn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 
Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 
Du er bare dejlig
Du er helt perfekt
Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47
 
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:

1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.