Selvværd og selvtillid. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

God nat. Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er (8 - 12 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

"God nat og sov godt". Nu er det slut med sengetidsproblemer og som et ekstra plus styrkes dit barns selvværd mens det sover.

God nat

Sovehjælp og ekstra selvværd

"God nat og sov godt" rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er/downloads/aps*. (Gratis bøger medfølger**). Dit barn opfatter det som rigtig gode historier, men det er i virkeligheden ikke bare almindelige historier. Det er "historier der virker". Lad dit barn komme i seng til tiden og få søvn nok. Lad dit barn sove igennem hele natten i sin egen seng, og oplev at dit barn vågner frisk og udhvilet efter er rolig og dyb søvn.
 
Et større selvværd skaber ro, harmoni og glæde i skolen, familien og fritidslivet. En øget selvsikkerhed skaber bedre resultater og styrke.
 
Når dit barn styrker selvtilliden, sker der noget rigtig godt. Dit barn får mere overskud, bliver mere harmonisk og afslappet. Generte børn bliver mindre sky. Dem der før blev mobbet siger fra og stopper mobningen. Men først og fremmest bliver helt almindelige børn uden de store problemer bare gladere.
 

Erfaring der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten og styrker selvværdet.
 

Sådan bruges "historier der virker"

Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. Den ene udgave er til brug om dagen. Brug den når dit barn kommer trætte hjem om eftermiddagen eller en weekendmorgen eller når ...
Den anden udgave slutter med at dit børn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten. Dit barn vågner friskt og udhvilet op næste morgen og i længden styrkes dit barns selvværd som en meget god "ekstra gevindst". Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

 
Du er helt perfekt CD/MP3
Du er helt rigtig CD/Download
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49
Godnathistorier:
1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
Hav en glad dag historier:
1. Vejledning 1:42
2. Myriadefolket 31:37
3. Templet 28:20
Godnathistorier:
1. Myriadefolket 32:44
2. Templet 32:15
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.