Selvværd og selvtillid til børn. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Sov sødt og godt. Rabatpakke 2 Dobbelte CD'er/downloads (3 - 7 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

"Sov sødt og godt" får dit barn til at bede om at komme i seng om aftenen. Mens dit barn sover, styrkes dit barns selvværd og selvtillid. Alle børn elsker disse "historier".

Sovehjælp og selvværds træning

Skab en ny sove rutine

Sig farvel til stressede morgener, dårlige puttesituationer, negativitet og for meget skælden ud. Sig god dag til ro, kærlighed og overskud. "Sov sødt og godt" rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er/downloads/apps*. (Gratis bøger medfølger**)"Sov sødt og godt" rabatpakken indeholder "historier der virker". Børn der før vågnede om natten sover ofte igennem. Mange børn der før var utrygge ved sengetid sover trygt hele natten. Rabatpakker er også god til at introducere "sove i egen seng"
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. En meget kort afspænding efterfulgt af en historie hvor dit barn er hovedpersonen og hele tiden bliver rost får dit barn til at falde trygt i søvn. Den rolige baggrundsmusik forstærker effekten. Mange børn der før vågnede eller var bange falder nu trygt i søvn og sover igennem hele natten.
Ekstra: Børn med et højt selvværd skaber en familie i harmoni og trivsel. Et højt selvværd skaber en tryg og god barndom.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. Én til brug om dagen og én som slutter med, at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme, mens underbevidstheden arbejde videre hele natten. Brug dem i ulvetimen om eftermiddagen eller en weekendmorgen. Brug dem først og fremmest som godnathstorier. Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".

 

 
Du er bare dejlig
Du er super sød
Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.