Selvværd og sovehjælp. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Sov rigtig godt. Rabatpakke 4 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

918,00 kr

Download:

548,00 kr

CD: 648,00 kr

Pris som konfigureret: 548,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 548,00 kr

Rabatpakken styrker selvsikkerheden, selvværdet, glæden og skaber harmoni og balance til dine børn, mens dine børn sover. Løs søvnproblemer og lad samtidig dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

Sov rigtig godt

I seng til tiden

"Sov rigtig godt" rabatpakken består af 4 dobbelt CD'er/downloads/aps*. (Gratis bøger medfølger**). Vil du gøre noget rigtig godt for dine børn, så er dette noget af det bedste, du kan gøre. Sovehjælp og selvværdstræning der virker. Løs problemer ved sengetid. Mange børn der før vågnede om natten sover igennem. Mange børn der før var bange slipper angsten og sover trygt. Alle børn sover mere roligt og dybt.
 
Dine børn opfatter det som rigtig gode historier, men det er i virkeligheden ikke bare almindelige historier. Det er "historier der virker".
 

Erfaring der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten med at styrke selvværdet. Nyere forskning har påvist at vi faktisk kan indlære mens vi sover.
 

Sådan bruges "historier der virker"

Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. Den ene udgave er til brug om dagen. Brug den når dine børn kommer trætte hjem om eftermiddagen eller en weekendmorgen eller når ...
Den anden udgave slutter med at dine børn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten. Dine børn vågner friske og udhvilede op næste morgen og i længden styrkes deres selvværd som en meget god "ekstra gevindst".

Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 
Du er bare dejlig
Du er super sød
Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05
Du er helt perfekt
Du er helt rigtig
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:

1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
Hav en glad dag historier:
1. Vejledning 1:42
2. Myriadefolket 31:37
3. Templet 28:20

Godnathistorier:
1. Myriadefolket 32:44
2. Templet 32:15
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.