Ekstra trivsel. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Sov godt. 5 CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus gratis bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

918,00 kr

Download:

548,00 kr

CD: 648,00 kr

Pris som konfigureret: 548,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 548,00 kr

En gave til sengetid for alle drenge og piger: Mere selvværd og selvtillid til dine børn mens børnene sover.

Hvornår er det sengetid?

I seng til tiden med et smil

Rabatpakken består af 3 enkelt og 2 dobbelt CD'er/downloads/apps*. (Gratis bøger medfølger**). Få dine børn til at spørge: "Hvornår er det sengetid?" En supergave til sengetid for alle drenge og piger: Mere selvværd og selvtillid til dine børn, mens børnene sover.
 
Lad dine børn bede om at komme i seng om aftenen: Lad underbevidstheden gøre arbejdet hele natten og få nogle gode morgener. Skab glæde og giv dine børn en fantastisk gave: Selvtillid, selvsikkerhed og selvværd. Giv dig selv den glæde, det er at vide, at du gør noget rigtig godt for dine børn.
 

Erfaring der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med sovehjælp og selvværdstræning til børn. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
 
De to enkelt CD'er indeholder en historie til om dagen og en til om aftenen de andre CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i hver sin version.
 

Sådan bruges "historier der virker"

Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 
Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold 

Du er god nok CD eller download
"Du er noget helt specielt" CD eller download
Hav en glad dag historie:
Planeten 15:31

Godnathistorie:
Småfolket 15:00
Hav en glad dag historie:
Nuslingerne 17:04

Godnathistorie:
Dyrebørn 14:54
 
cd cover med to børn
Hav en glad dag historie:
Nisserne 13:42

Godnathistorie:
Nisserne 19:04
 
"Du er noget særligt" - CD eller download
"Du kan" - CD eller download
Hav en glad dag historier:
Dronningerne råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningerne råd 22:48
Havkongen 21:55
Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som gratis e-bog, hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den er uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.