Sov Godt. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Sov Godt Dobbelt CD/download

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 218,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

"Sov godt". Hvorfor tage sovepiller, når afspænding er bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

Sov Godt uden sovemedicin

"Sov godt" er konstrueret til alle, der lider af søvnunderskud, søvnbesvær eller andre typer af søvnproblemer. Den indeholder 30 minutters søvndyssende tale kombineret med søvndyssende og beroligende baggrundsmusik komponeret af Kenneth Plon specielt med henblik på at påvirke din hjerne til at komme i lavere gear (færre hertz). Talen introducerer en afspænding, der foregår så langsomt og detaljeret, at det nærmest er umuligt at holde sig vågen (teknikeren faldt faktisk i søvn under indspilningen).
Mange mennesker mener, at de sagtens kan klare sig med mindre end de anbefalede 7 - 8 timers søvn. Det føles måske også sådan, men det har på lang sigt konsekvenser for humøret, blodtrykket, vægtreguleringen og meget, meget andet. 

Sov godt - fordele:

Sovemedicin er både vanedannende og har bivirkninger. Det slipper du for med Sov Godt.

Sovemedicin skal tages mindst en time, før du går i seng for ikke også at virke sløvende næste dag: Det slipper du også for med Sov Godt.
Sovemedicin skal du købe igen og igen. Sov Godt er en engangsinvestering
Andre fordele ved at bruge Sov Godt: Du får lettere ved at falde i søvn. Du slapper af fra bekymringer. Du er udhvilet næste dag.

Indhold

 
Sov godt CD/Download
Numre og tider
Sov Godt...34:00