975

Afspænding mod søvnproblemer

Afspænding dig til at falde i søvn

Fald i søvn med afspænding

Afspænding får krop og psyke til at falde til ro og dermed gøre sig klar til at falde i søvn. Afspænding er et utroligt godt hjælpemiddel til at løse problemer med at falde i søvn. Det får din hjerneaktivitet til at skifte bølgelængde, så du falder i søvn.
Mand der sover
EEG og kvinde der sover
 

Afspænding, sådan

Afspændingsdelen er indtalt kinæstetisk (med føleord - altså ord som: Nu mærker du, at dine fødder bliver varme, tunge og afspændte). Men de fleste mennesker er primært enten visuelle eller auditive. Det bevirker, at de har svært ved at mærke. Derfor fanges dine tanker helt af processen, så alle dagligdagens problemer forsvinder.
 
Afspændingen begynder med fødderne og bevæger sig så langsomt opad gennem kroppen, så en legemsdel ad gangen bliver afspændt. Når du til sidst når til hovedet (hvis du når så langt), er resten af kroppen faldet i søvn, og så sover også hovedet - altså hele dig.

Samtidig bliver du bedt om at forestille dig, at du går nedad en trappe et trin ad gangen - nedad og nedad og nedad og nedad. Virkning: Du går nedad i bevidstheden - altså direkte i drømmeland.
 

Afspænding, derfor 

Afspænding løser dine problemer med at falde i søvn. Afspænding virker i sig selv mod stress. Afspænding virker også på andre områder, hvor du trænger til at falde til ro. Det er så effektivt, så selv hyperaktive med ADHD-symptomer falder i søvn. For lidt søvn fordobler risikoen for hjerte-karsygdomme.
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

Mere end 35 års erfaring

Carsten Sommerskov, der har skabt disse CD'er/downloads/apps, er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter, underviser og mentaltræner. Han har professionelt beskæftiget med alternativer til sovemedicin i mere end 35 år. Disse produkter var de første af sin art i Danmark og er gennem alle disse år blevet forbedret og finjusteret til den mindste detalje.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Indre ro og god søvn coveret

  Sov Godt - Rabatpakke 3 Cd'er/downloads

  554,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Slut med søvnbesvær, søvnløshed, og andre søvnproblemer helt uden sovepiller. Forkæl dig selv. Her er svaret på dine drømme: Køb to af disse cd'er med rabat og få den tredje med gratis.

 2. Sov Godt. coveret

  Sov Godt Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovepiller, når afspænding er bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

 3. Indre Ro coveret

  Indre Ro og Velvære Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....
  Ny kraftigt udvidet udgave

per side