973

Søvnløshed depression angst

Søvnløshed kan behandles

- søvnløshed har mange årsager

"Sov godt" CD/Download/app cover
 
Bestil knap

Søvnløshed og stress

Stress giver søvnløshed og søvnløshed giver stress. Alt i alt en negativ spiral. Og når du ligger søvnløs og spekulerer kan et normalt forbrug af alkohol i tankerne blive til misbrug. Mindre økonomiske problemer kan tårne sig op til en konkurs. Arbejdsopgaver, der ellers kan løses, bliver uoverskuelige osv.
 
Mand med stress
 

Nul stress

Lær at stresse af, lær at slappe af. Undgå søvnløshed og bevar roen og overblikket. Vågn frisk og udhvilet og løs opgaverne konstruktivt.
Mange former for søvnløshed skyldes altså stress. Et af de mest effektive midler mod stress er afspænding. "Nul Stress" indeholder både afspænding og mentaltræning, der kan bruges til alle former for stress. Det giver mulighed for at slappe af i enten 5 minutter, 10 minutter eller et kvarter.
Carsten Sommerskovs meget beroligende stemme kombineret med blid og rolig musik bevirker at man lægger hverdagens stress og jag til side og slapper af.
 
"Nul stress" CD/download/app cover

Bestil knap
 
Søvnløshed kan skyldes stress. Løs stress med "Nul Stress"
Nul stress mod
Uro, Vrede, Forvirring m.m.
 
Søvnløshed Kvinde med vækkeur
Rygvendt kvinde aftenstemning


Søvnløshed afløses af indre ro

Søvnløshed kan skyldes bekymringer. Søvnløshed kan skyldes problemer. Problemerne vokser, når man ikke kan sove. Søvnløshed kan skyldes depression. Søvnløshed kan skyldes angst. Løs det med "Indre Ro"

Stop søvnløshed nu

"Indre Ro" har to formål: Dels at give velvære, dels at bearbejde indre uro. Velvære delen er 20 minutters lise for sjælen som svarer til ca. to timers søvn. Den anden del vil i løbet af en kortere periode få bekymringerne, der tit optræder i forbindelse med såvel søvnløshed som en hverdag fuld af stress, til at træde til side og give plads for mere positive følelser.
 
Bestil knap
 
"Indre ro" CD/download/app cover
 
Mere positivitet.
Virkeligt behageligt.
Indre ro og afslapning.
Bedre til at tackle problemer.
Meget mere overskud og energi.
 
Jævnligt brug af CD'erne/downloads/apps stopper indre uro og giver plads for mere ro, også resten af dagen. Og ikke nok med den gode følelse af at gøre noget godt for sig selv, er det tilmed en utrolig god oplevelse. Forkælelse er at give sig selv tid til at slappe af.
Søvnløshed kan også skyldes inaktivitet. Motion er løsningen.
 

Uanset årsag: Søvnløshed kan kureres.

 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

Mere end 35 års erfaring

Carsten Sommerskov, der har skabt disse CD'er/downloads/apps, er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter, underviser og mentaltræner. Han har proffesionelt beskæftiget med alternativer til sovemedicin i mere end 35 år. Disse produkter var de første af sin art i Danmark og er gennem alle disse år blevet forbedret og finjusteret til den mindste detalje.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Kundeanmeldelser

Min datter gav mig "Sov Godt". Jeg lider meget af angst og har svært ved at falde i søvn for mine tanker. Det er en god CD. Det du siger på CD'en tænker jeg inde i hovedet, så jeg afleder mine angste tanker. Det lykkes mig at falde i søvn på den måde de fleste gange. Jeg er rigtig glad for den.
med venlig hilsen
Hanna Hessellund.
Læs flere anmeldelser 

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Indre ro og god søvn coveret

  Sov Godt - Rabatpakke 3 Cd'er/downloads

  554,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Slut med søvnbesvær, søvnløshed, og andre søvnproblemer helt uden sovepiller. Forkæl dig selv. Her er svaret på dine drømme: Køb to af disse cd'er med rabat og få den tredje med gratis.

 2. Sov Godt. coveret

  Sov Godt Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovepiller, når afspænding er bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

 3. Indre Ro coveret

  Indre Ro og Velvære Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....
  Ny kraftigt udvidet udgave

per side